uhugaahh

Eftersom Malte är helt behind the flöte så måste här inhandlas en ny familjemedlem som troligen är denna pärla

en bild - tre kort


18 november

Denna dagen kommer inte gå till historien som en av Malins mest produktiva. Jag har inte gjort något vettigt idag. Hela dagen känns som en dimma. Och då är jag inte det minsta bakis.
Vaknade skapligt.
Mamma ringde (hon ringer mig ofta nu förtiden) och frågade om jag ville spara alla mina Tvilling-böcker. Det ville jag inte. Mamma och pappa ska ju flytta inom kort och därför rensas det för fulla muggar i wikingtown. Om ett par veckor ska jag hem och rensa ur bland allt mitt... ja vad ska man kalla det för... bröte.
Annat som jag har gjort idag är att kolla på Queen Rock Montreal (dvd), reprisen av idol (för att Amandas version av suspicious minds var så grym).
Otroligt nog diskade jag någon gång under dagen, och ställde tillbaka alla stryktillbehör.
När nästan hela dagen gått, fick jag tummen ur och gick till Torbjörns torg och handlade, pantade och källstorterade.
Väl hemma gick jag till vår kvarterskrog Pizzeria Napoli och beställde en Quattro. Den funkade. Minus för skinkan (jag vill ha strimlor!) och plus för de färska champinjorna.

Resten av kvällen ska jag försöka ta mig ner till källaren med madrassen och täcket och kuddarna. Kanske beta av någon punkt på min to do -list.
Och se på parlamentet.

kultur, kultur

Denna veckan har varit en kulturvecka...

Den 10:e var jag och K på Filippa Bark och döden. Mycket bra föreställning där jag pendlade mellan skratt och gråt. Föreställningen handlade om tonårstiden, att bli vuxen. Och att vara sig själv.

Den 12:e var vi  på Lars Winnerbäck. Hans senaste album har inte imponerat så hårt på mig (kanske mest för att jag inte lyssnat så väldigt mycket på den, samt att det faktiskt inte är det bästa han producerat). Iallafall så imponerade han desto mer på mig i Fyrishov. Grymt bra ljud, förband, stämning, nya arr på gamla låtar som inte spelats på konserter på läääänge. En av de bästa konserterna jag skådat med den gamle östgöten.

Den 17:e var det Queen another kind of magic i Globen med jobbarkompisar. I det stora hela var det ett jättebra framträdande där några av de största Queen-låtarna framfördes. Ibland kändes det dock  som att det blev lite för mycket musikal över det hela.

thank you thank you thank you once again

jag är världens lyckligaste =)

darling K

---> umgås, umgås, umgås! och så ska vi kultivera oss. såklart.


dagens länk

http://www.vardforbundet.se/templates/local/vflocalarticle.aspx?id=16242