27 februari.

Fatta hur underbart det är att ha en RIKTIG säng! En säng som står 20 cm ovanför golvet och är helt ljuvligt skön. Och som har världens finaste sänggavel made by moster. Och att det är så fint och vitt och fräscht i lägenheten. Jaja, jag o e ska tapetsera fondväggen och pappa ska fixa lister men grovgörat är gjort och det är så jävla underbart. Helt oberskrivbart nästintill! Nu känns det verkligen som min lägenhet! Min, min, MIN!

tillägg krav

Nikotinfri. Han måste vara nikotinfri.

krav.

Vad har jag egentligen för (medvetna och omedvetna) krav på en man?

Hälsosam
Det vill säga intresserad av sin hälsa, fysiskt, psykiskt och emotionellt. Vara intresserad av personlig utveckling och inte vara rädd för det. 

Målmedveten/självständig
Ha ett mål i livet i form av karriär. Gärna utbildning som är mer än natur/samhäll på gymnasienivå. Körkort är detsamma som frihet i min värld och då också självständighet. Plus att vill inte vara den som kör var vi än ska, eller vara nykter om det är så.

Utseende
Lång. Åtminstone 10 cm längre än jag. Tränad.

Känslig
Kunna prata om känslor. Och se att mitt är mitt och ditt är ditt.

Manlig
Kraftfull och ödmjuk.

Friluftsintresserad
Ha ett genuint intresse för friluftsliv. Semester är inte sol och bad på en strand på Kanarieöarna utan en tur med kajaken eller segelbåten. Eller fjällvandring. Eller tågluff. Eller cykla runt i Skåne.

Inre nörd
Att på ett eller annat sätt bejaka sin inre nörd. Jag gör det med handarbeten. Det kan handla om sällskapsspel, böcker, krukväxter, eller vad sjutton som helst.

Kanske inte så konstigt att jag inte har en partner.



2 februari.

Ryggsäcken är packad. Packad för en vecka i en annan verklighet. Assistentarbete på Mullingstorp väntar i morgon!