29 juni.

Arslet ömmar ska gudarna veta. Och det lär ju inte bli bättre i morgon. Jag o J har cyklat till en jobbarkompis för lite kallbad inför vansbro. Bara det att kallbadet var ganska varmt, 20 grader, och i den där älven är det 15 grader. Men trevligt var det med en cykeltur, strax över 3 mil blev det. Skönt att komma ut och röra på sig.

Nu kan jag ju också börja springa i mina nya löparskor! Men om jag känner mig själv kommer det inte ske förräns vansbro är avklarad.

fridens liljor

25 juni

I love to rensa. Rensade förrådet i går och H hjälpte mig att frakta prylar och kläder (som rensades ur i vintern och våren...men ej kommit i väg) till myrorna. i den här stan finns inte klädinsamlingslådor vid återvinningsstationerna. dåligt tycker jag. Jag har också rensat en massa på expeditionen på jobbet i dag. blir så trött på en massa dokumentationsmaterial från 70-talet och annan skit.

på g

Nu är jag även anmäld till Lidingö Tjejlopp. Löpträningen har fått stå få tillbaka för simträning och en trilskandes minisker. Just nu är det 15 grader i Västerdalälven, det lockar ju inte så mycket. Har i alla fall fått låna en våtdräkt så jag inte behöver få köldskador om inte värmen stiger.

midsommarhelgen

Helt underbar helg hemma hos faster med familj. Så skönt, kravlöst och välgörande. Ville inte åka tillbaka till stan och jobba. Många fina samtal och många tankar om livet. Vad jag ska göra, vad vill jag göra, vad är mitt mål? Och så bara få vara, vara sig själv.


18 juni

Djävulusisk vecka på jobbet. Känns inte som att jag varit hemma mellan passen. Men i morgon är sista dagen denna vecka, så då ska jag bara slappa och pyssla här hemma på kvällen. Var tänkt att jag skulle dra direkt till faster efter jobbet men jag åker dit å midsommaraftonens förmiddag istället. Måste få ordning. Rörigt hemma=rörigt i huvud och själ.

15 juni

snart är min jour slut. men jag är inte slut med den, som jag var när jag hade min första jour.
nu på kvällen har jag äntligen gjort i ordning mina skidor för sommaren... något sent kanske. det är en sån där sak som kanske tar trettio minuter, men i huvudet tar det två timmar. passade på att putsa fönstrena, till och med emellan, för det kan inte ha gjorts på flera år. så nu ser de lite trevligare ut. gjorde i ordning på uteplatsen också, när jag ändå höll till där ute. möblerade och satte ut mina nya och första pelargoner! så mysigt. men nu kom regnet så skidorna får ligga kvar i lägenheten tills i morgon, är ju förrådet är ju faktiskt två gårdar bort!

fridens liljor

11 juni

tiden bara rasar i väg. snart är det dags att ta fram jullådan juh!
helgen i lkpg avslutades med lunch/parkhäng med A. Haha alla minnen bara poppade upp. snackades en del om huruvida det är av intresse att gå på klassåterträff nästa år och alla konstiga upptåg vi gjort genom åren. hursomhelst väldigt trevligt.

idag har jag äntligen haft tid med att städa ur det sista av gamla lägenheten. nu vill jag bara lämna i från mig nycklarna snarast.

fridens liljor

känslokaos

fulblogg. drömmer konstiga saker. om barn och gravida vänner. om kramar. om personer jag trodde jag hade glömt. njuter av landet. av att bada i täftlångens sköna vatten. av linköping. av mammas och pappas nya hus. av att vara ensam på landet. och jag är inte rädd. rädd för att sova själv. det har jag inte varit sedan jag flyttade till nya lägenheten. skönt.

discofever


lovely weekend

Äntligen helg! Och jag ska hem! Kan det bli bättre? Fan vad jag gillar hemma, det vill säga Linköping, hjärtat i Östergötland. Det ska träffas både den ena och den andre. En som jag skulle vilja träffa hinns inte med, förhoppningsvis nästa gång, och en tredje skulle jag vilja se, men det får bli när det blir, om det blir.



Or did the wine intensify you're feelings, made it all seem right
And now the day is not at all as magic, as the night


3 juni.

Ja, det nya avtalet är kanske inte så mycket att hurra för. Det kändes lite snopet när det inte var så stor skillnad från det första förslaget. Men nu är det lokala förhandlingar som gäller och där är ju arbetsgivaren redan pissnål.

Är ju numera nyflyttad...igen. Skönt att ha det klart. Nu ska jag bara städa ur gamla lägenheten. Some day. Har ju egentligen hela juni på mig...