stipendium!!

JAG FÅR STIPENDIET!! 

Det känns så himla bra, jag är så grymt tacksam =)

Helt underbart!!

Nu blir det fest på Fuerte Ventura

stipendium?

I dag ringde en tant från Vårdförbundet Västernorrland och meddelande att de har utsett mig till att mottaga ett stipendium för min C-uppsats. Problemet är att jag är spanien när utdelningen sker och hon visste inte om jag måste vara närvarnade eller ej för att få ta emot stipendiumet...


Men bara det att det är JAG som är utsedd, att skolan rekomenderade min uppsats till stipendiumet är kollosalt roligt!

äntligen helg

sovmorgon, i mina mått räknat, nu på morgonen, helt lovely. Nått som inte är lika lovely är att jag glömt bort mammas födelsedag! Ve o fasa!

Snart kommer M ner och snart så flyger vi från detta kalla höstland till SOLEN! ska bli så jäkla gött. Sen är det inte långt kvar tills det är dags att flytta. Längtar verkligen tills dess!

I dag tänkte jag mest ta det lugnt. Gå ut och gå en långprommis. Min kondition blir usel av att åka bil fram och tillbaka till jobbet varje dag. Skärpning nu och försöka ta upp prommisarna igen!

15 september

Egentligen är det inte så mycket som händer här.

Har nu jobbat min första vecka på nya jobbet. Det känns väldigt bra. Alla är snälla och trevliga. Jobbet är väldigt lätt jämfört med förra. Behöver inte springa som en tetting mellan skit och spyor. Tror jag kommer trivas super.

Bor kvar ute på landet. Ska bli skönt när vi får flytta in i lägenheten. Var och kollade på huset i förra veckan. Ser mycket bra ut. Just nu vet jag liksom inte var jag bor. Som det här med adress. Man får ju helt enkelt säga den i Sundsvall. Känns hur kymigt som helst.


Kram o puss


kusinbarnet

i måndags hälsade jag på världens sötaste bebis!! Kusinbarnet =) Gu vilket underbarn. Nästan så att det börjar värka i livmodern!


snabbrapport

Nu är jag på plats i Uppsala. Jobbade första dagen i går. Verkar vara en mkt bra avdelning. Men just nu är jag mest förvirrad och tillråga på allt så är jag förskyld. Huvudet är inte bara full av information utan också med snor! 

Saknar alla. Särskilt M. Tycker han kan flytta ner nu. Och att vi fick lgh nu med.
Annars känns det bra att vara här, jag kommer att trivas. Så snart allt är på plats.

fridens liljor


puss o kram från Malin

Go'möra everybody allihopa

Snabb mellanlandning i wikingtown innan resan går uppåt igen.
Kunde inte hejda tårarna i går på tåget. Kämpade och kämpade hela resan.  Det enda som fick mig att inte tänka på Sundsvall, M och mina tjejer var stickningen. Så jag stickade och stickade tills fingrarna blev helt stela. Då fick jag köra fingergymnastik och sen fortsätta sticka. I dag ska jag repa upp stickningen. För jag ska göra om färgkombinationen. Lätt att vara efterklok.

Fridens liljor

/Malin

it's my party and I'll cry if I want to

ja, jag blir inte förvånad om jag fäller en och annan tår i kväll.

fest med brudarna!

dagens i-landsproblem

Försöker packa. Det är inte lätt att packa. Jag har alltid problem och ångest över vad som ska tas med, om jag så bara ska till wikingtown över en helg. Och nu då. När jag ska packa för fyra veckor i uppsala PLUS en vecka utomlands. suck

6 september

Det här har jag gjort i dag
- städat
- hämtat nya passet (så att jag kommer med flyget till spanien)
- haft sista scoutmötet ever
- rensat ur husgeråd
- tagit kontakt med mina kompisar som hör och häpna också bor i Uppsala. Blev så glad när jag kom på att jag hade egna kompisar som bodde i den staden!


facebook

jag har helt snöat in på facebook... och hittat mina oslotjejer och kompisar från chileresan!

5 september

Äntligen börjar jag vakna till liv. Helgen och gårdagen sög musten ur mig. Givetvis var det en sista hektisk helg på jobbet, för att inte tala om sista dagen. Slet som ett djur. Och när alla anspänningar lagt sig efter att ha fått bekräftat att jag verkligen fått jobbet, så bara for jag i hop som en urblåst ballong. Har sovit från tio i går till åtta i morse samt mellan tio och två idag. Behövdes. Nu känner jag mig piggare! Redo att börja packa och fixa och framförallt läsa på ögats anatomi och mina gamla papper från praktiken på ögon i Linköping.

Är nog inte helt på det klara att det är dags att fara på söndag...


Fridens liljor /Malin

Att söka jobb: del 5

I dag har jag rest Sundsvall-Uppsala ToR. Har fått träffa avd. chefen och mina blivande arbetskollegor, för JAG FICK JOBBET!! Nu är jag inskriven och klar på Akademiska och börjar jobba 11 sept.  Detta är helt galet.

Så nu måste jag börja packa och rensa och fixa och dona så att inte M måste göra allt. Han blir ju kvar här uppe i ytterligare ett par veckor.