hemfärd beställd

det blir hemfärd. fick justa biljetter för strax under sexhundra. tur och retur. I love sundsvall-gävle-gävle-linköping. så mycket billigare, så mycket skönare att byta i gävle än äckliga stressiga sthlms central. och för endast ca 30 min längre restid. det är det värt.

vad göra i påsk?

funderar på hur jag ska göra i påsk. vill ju helst åka hem. men är jag hemma så känner jag mig tvingad  att åka till kisa på långfredagen. och jag vill verkligen inte det. det var så jäkla hemskt sist. aldrig mer. jag har ju lovat mig själv det. och nu hjälper det inte med saker som att "jag mår bättre", för sist, på annandagen, var det också hemskt. visserligen var det jättekul i mullfjället men det var ju inte en släktträff. endast ett par kusiner och en moster. men jag vill hem och träffa familjen, k & k och kanske en och annan släktning. men det är just det där med alla på gång som ger mig kalla fötter. och sen blir jag fortfarande arg på morbror S som helt allvarligt trodde jag var en stackars flickvän som skulle med och fira långfredag. 

lutar iaf mot påsk hemma, utan kisa. och alla som säger följande: "men det kan vara sista påsken med mormor" ja, och? vi kan alla dö när man minst anar det.

jantelagen

Ja, nog sitter den gamla äckliga jantelagen i ryggraden allt . Med superlim och hammare och spik. Vet inte hur många gånger den slår tillbaka på en. Kan man skriva så där, kan jag uttrycka mig så där, kan jag säga så. vad ska alla säga, tänk om jag trampar på någons tår? Åh, den är ju så jävla passé och ändå så är den nedärvd i varenda jävla led från den tiden då den skrevs av den där norsken dansken. Och vare sig man vill det eller inte så ärvs den säkerligen vidare. Den har väl krupit in i dna-massan.

Bara att säga att jag tycker jag är bra på det och det och det ger en ju dåligt samvete. Och då har jag ju inte ens nämnt vad jag tycker om hos mig själv. sjukt.
 

tips från coachen

börja inte läs en spännande bok när du har en uppsats att skriva och en tenta i antågande.
speciellt inte en bok som ingår i en triologi!

jävlar vad bra arn är.

26/2

I dag har jag haft session med min andningsterapeut. Så fruktansvärt befriande och skönt. AH! Om jag vore flickan med guldkjolen så skulle jag gå till henne oftare.
Annat jag har gjort i dag är att plugga. Ibland vill jag bara spy på alla jävla artiklar.
Sen så har jag lyssnat på världens bästa Erlings skivor. Så skönt. Så fina. Så bra.
Jag mår så himla mycket bättre i dag än för bara mindre än ett år sedan. Och jag är så glad. Och allt är så tryggt där inne trots allt. Men än finns mycket kvar att arbeta med. Helt klart.


så här ligger du förstenad
men det här är inte du
det är din rädsla som har snärjt dig
och haft dig inlåst så länge nu
men nånstans långt inom dig
finns en känsla du glömt bort
som en trygg inre glädje
en tro av en sällsam sort
en frihet i ditt inre
där du e den du vill va
där finns allt som du saknar
där finns lugnet du vill ha
och du vet ju vad du e ju
men inte vart du ska här näst
du måste gå rätt genom elden
när det smärtar som allra mest

------------------------------------------------
Un-break my heart
Come back and say you love me
Un-break my heart
Sweet darlin'
Without you I just can't go on
Can't go on

-----------------------------------------------------
I want to know if you can be with joy
mine or your own
if you can dance with wildness
and let the ecstasy fill you to the tips of your fingers and toes
without cautioning us
to be careful
to be realistic
to remember the limitations of being human.

25/2

I dag kan jag somna med gott samvete.

På förmiddagen gick jag den nätta promenaden Sallyhillsvägen, Sidsjövägen, Västra vägen, Montörsvägen, Åpromenaden, Nackstavägen. 
Eftermiddagen har bestått av lite Arn-läsning, städning av hela lägenheten, Inplockade av tvätt och renbäddning. Sen så har jag packat allt som ska till Wikingtown i pappas gamla resväska.
Och nu skriver jag på uppsatsens resultatdel.
Sen ska jag laga mumisg zuccinigryta och kanske plugga lite l.m.räkning.

Well done

festivalen av melodier

Gårdagens startfält i sista deltävlingen i Melodifestivalen var klart bättre än den förra veckan. (de andra har jag ej sett). De som jag tyckte om igår var Sanna Nielsen, Sara Dawn Finer och Andreas Johnson. Sen gillade jag också Caroline af Ugglas, fast låten passade inte in i sammanhanget. After Dark däremot lyckades med en låt fastande på hjärnan. Men inget att visa upp i Finland. Magnus Uggla, Emile och den där Verona var ju inte bra någonstans. La musica. Så jäkla back to the 90's och Paradisio. Nej tack.

Men som vanligt är ju Krisitan Luuk den allra bästa.

23/2

I går var det kultur hela kvällen. Först insupa lite amerikansk sådan på Kåren där en amerikansk buffé dukats upp och blödig country ljöd från högtalarna. Sällskapet betsod av mig, M, A-S, S och hennes D. Mycket trevligt. Jag o M gick framåt nio för att se "Se upp för dårarna". En mycket trevlig film, med många bra budskap. Kanske inte värd att se på bio. Men rolig. Och bra. Fett bra.

höjden av trångt

Det här är vad jag kallar trångboddhet. Och till vilket pris sen. Att ens tänka tanken. Oh my. 


jobb

så var sommarjobbet fixat! ett problem mindre ur världen =)

premiär

I går åkte jag, E, L & H skidor i Sidsjöbacken. Första gången jag åkte utför i Sundsvall. Och det var så roligt. Roligt o umgås med mina vänner. (Märks att jag sitter själv hela dagarna... noll social interaktion...) Och så var det kallt. Termometern stod på -15 när vi for och -20 när vi kom hem. Och nu är det -25.


skidor i kväll

L ringde precis o frågade om jag skulle med o åka skidor i kväll! JA tack! (så kvällens bio med älsklingen får strykas, botgöring på fredag... )
Inte för att jag kanske borde, eftersom förskylingen el vad det nu är som drabbat mig inte är helt borta, men det är bara att passa på när någon mer vill åka. Och ska bli intressant och se om min vallning var bra...

Ett tecken på att jag inte har någon motivation till att skriva jävla c-uppsats: har rensat avlopp i handfat och diskbänk idag. Vilket resulterade att diskbänksavloppet började läcka och kvartersvärden fick komma hit och laga (läs: avlägsna sten i "korken").... Jag som bara ville vara duktig (läs: slippa plugga).

just nu...

...är jag helt insöad på Isolation Years
grattis till linköpingsstudenter som snart kan se dem på HG. inte alls avis, inte alls.

oskulder

Som man kan läsa på min filmlista så har jag inte sett någon av StarWars filmerna. Älo verkade tycka det var lite konstigt. Jag ska förklara varför jag aldrig har sett någon.

Jag, mitt ex C, E o
K, skulle ha filmkväll. Detta var på tiden innan jag o C blivit ihop. Jag var 16 år. Helt ointresserad av allt som hade med overkliga varelser och rymden och vad det nu kan tänkas vara. T.o.m ointresserad av att det var ett sånt jäkla projekt att filma de första filmerna och att de är kult. Med alla grejer i naturlig storlek o.s.v. Killarna ville iaf att vi skulle se StarWars. Varken jag eller K hade sett någon, så vi gav med oss. Vi kanske såg 20 minuter. Sen bytte vi. Till Fucking Åmål. Den kvällen bestämde jag mig för att aldrig se en StarWarsfilm, att det var urtöntigt. Samma sak när jag såg kanske 10 min av en Bondfilm. Aldrig Bond.

Och på den vägen är det.

Jag blev ju av med min Bond-oskuld strax innan jul, så frågan är när min StarWars-oskuld flyger sin kos.


i brist på annat

om du inte har något bättre för dig
denna denna och denna och så den här tillhörde de roligaste på listan enligt mig

18/2

elva pers var intresserade av min säng. inom ett dygn var den såld. lyckat. och sängen bor numera hos en sjuksköterska. bra bra.

kvällen har spendrats hos min blivande kollega. darling annso. först mumsig lasagne ala annso och sen en smarrig kladdkaka ala mig. de har fått det så fint i lägenheten! jag längtar tills vi får våran. få inreda och göra fint och mysigt. har rensat lite hos mig idag, och ska nog göra lite mer rensning nu. jag älskar att rensa saker. jag skulle kunna vara programvärd för det där programmet på tv där personer som samlat på sig saker måste rensa och slänga. nästan ett drömyrke.

plikt om tystnad

Jag vet att jag inte borde, men nu står det t.o.m. i tidningen. Så jag måste bara säga det. Jag tordde att alla i termin 1 lärde sig vikten av tystnadsplikt och sekretess. Ärligt talat.

gynning

Såg Carolina Gynning i tv4 nu på morgonen. Bra gjort Carolina! Och vilken bild sen. Gillar den skarpt.  

melodifestivalen

Enda behållningen från melodifestivalen är Kristian Luuk. My kind of humor.

Saker som mest irriterar: Den där låten i mina drömmar med nyckelharpan och grejor. Så fruktansvärt illa. Och sist men inte minst! Sebastian. Han är så sliskig och sluskig. Och det blir ju inte bättre utav att han alltid har t-shirts som inte täcker hans brösthår!

WOHO!

Redan två intressenter på sängen! Gu'  vad skönt att förhoppningsvis bli av med den så fort!

17/2

Nu på morgonen har jag och M rensat ur hans förråd. Det var roligt. Hela hissen fylldes.

Nått som inte är lika roligt är att Byggmark körde ur, vilket alla andra också verkar göra. Och att jag inte är helt kry än.


dagens lista

Hittade den här roliga listan. Här

SUPPOSEDLY if you've seen over 80 movies, you have no life. Mark the ones you've seen. There are 200 movies on this list.

[ ] Rocky Horror Picture Show
[x] Grease
[x] Pirates of the Caribbean
[ ] Boondock Saints
[ ] The Mexican
[x] Fight Club
[ ] Starsky and Hutch
[ ] Neverending Story
[ ] Blazing Saddles
[ ] Airplane
Total: 3

[ ] The Princess Bride
[ ] AnchorMan: The Legend of Ron Burgundy
[ ] Napoleon Dynamite
[ ] Labyrinth
[ ] Saw
[ ] Saw II
[ ] White Noise
[ ] White Oleander
[ ] Anger Management
[ ] 50 First Dates
Total: 0

[x] Scream
[x] Scream 2
[x] Scream 3
[x] Scary Movie
[ ] Scary Movie 2
[ ] Scary Movie 3
[/] American Pie
[ ] American Pie 2
[x] American Wedding
[ ] American Pie Band Camp
Total: 5,5

[x] Harry Potter
[x] Harry Potter 2
[x] Harry Potter 3
[x] Harry Potter 4
[ ] Resident Evil
[ ] Resident Evil 2
[ ] The Wedding Singer
[ ] Little Black Book
[x] The Village
[x] Lilo & Stitch
[ ] Lilo & Stitch 2: Stitch has a Glitch
Total: 6

[x] Finding Nemo
[ ] Finding Neverland
[x] Signs
[ ] The Grinch
[ ] Texas Chainsaw Massacre
[ ] White Chicks
[ ] Butterfly Effect
[ ] Thirteen Going on 30
[ ] I, Robot
Total: 2

[ ] Dodgeball: A True Underdog Story
[ ] Universal Soldier
[ ] A Series Of Unfortunate Events
[x] Along Came Polly
[ ]Deep Impact
[ ] KingPin
[ ] Never Been Kissed
[ ] Meet The Parents
[ ] Meet the Fockers
[ ] Eight Crazy Nights
[x] Joe Dirt
Total: 2

[ ] A Cinderella Story
[ ] The Terminal
[ ] The Lizzie McGuire Movie
[ ] Passport to Paris
[x] Dumb & Dumber
[ ] Dumb & Dumberer
[ ] Final Destination
[ ] Final Destination 2
[ ] Final Destination 3
[ ] Halloween
[x] The Ring
[ ] The Ring 2
Total: 2

[ ] Harold & Kumar Go To White Castle
[ ] Practical Magic
[ ] Chicago
[ ] Ghost Ship
[x] From Hell
[ ] Hellboy
[ ] Secret Window
[ ] The Whole Nine Yards
Total: 1

[x] Troy
[ ] The Day After Tomorrow
[ ] Child's Play
[ ] Seed of Chucky
[ ] Bride of Chucky
[x] Ten Things I Hate About You
[ ] Just Married
[ ] Gothica
[x] Nightmare on Elm Street
[ ] Sixteen Candles
[ ] Remember the Titans
[ ] Coach Carter
Total: 3

[ ] Bad Boys 2
[ ] Joy Ride
[x] Seven
[x] Ocean's Eleven
[x] Ocean's Twelve
[ ] Identity
[ ] Lone Star
[ ] Bedazzled
[ ] Predator I
[ ] Predator II
Total: 3

[x] Independence Day
[ ] Cujo
[ ] A Bronx Tale
[ ] Darkness Falls
[ ] Christine
[x] ET
[ ] Children of the Corn
[ ] My Boss' Daughter
[x] Maid in Manhattan
[ ] Frailty
Total: 3

[ ] Best Bet
[x] How to Lose a Guy in 10 Days
[x] She's All That
[/] Calendar Girls
[ ] Sideways
[x] Mars Attacks
[ ]Event Horizon
[ ] Ever After
[x] Forrest Gump
[ ] Big Trouble in Little China
Total: 4,5

[ ] X-Men
[ ] X2
[x] Spider-Man
[ ] Spider-Man 2
[ ] Sky High
[ ] Jeepers Creepers
[ ] Jeepers Creepers 2
[x] Catch Me If You Can
[x] The Others
[ ] Freaky Friday
[ ] Reign of Fire
[x] Cruel Intentions
[ ] Cruel Intentions 2
[ ] The Hot Chick
Total: 4

[ ] Swimfan
[ ] Miracle
[ ] Old School
[ ] The Notebook
[ ] K-Pax
[x] Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring
[x] Lord of the Rings: The Two Towers
[x] Lord of the Rings: The Return of the King
[ ] Walk to remember
[ ] Boogeyman
Total: 3

[ ] Hitch
[ ] The Fifth Element
[ ] Star Wars Episode I The Phantom Menace
[ ] Star Wars Episode II Attack of The Clones
[ ] Star Wars Episode III Revenge of The Sith
[ ] Star Wars Episode IV A New Hope
[ ] Star Wars Episode V The Empire Strikes Back
[ ] Star Wars Episode VI Return of The Jedi
[x] Troop Beverly Hills
[ ] Swimming with Sharks
Total: 1

[ ] Air Force One
[ ] For Richer or Poorer
[ ] Transporter
[ ] Transporter 2
[ ] People Under the Stairs
[ ] Blue Velvet
[ ] Sound of Music
[ ] Parent Trap Re-make
[ ] The Birds
[ ] The Terminator
[ ] Terminator-2
[ ] T-3
Total: 0

[ ] Empire Records
[ ] SLC Punk
[ ] Meet Joe Black
[ ] Nightmare Before Christmas
[ ] The Silence of the Lambs
[ ] Sleepy Hollow
[ ] I Heart Huckabees
[ ] 24 Hour Party People
[/] Blood In Blood Out
Total: 0,5

[ ] Thirteen
[ ] Manic
[/] American History X
[x] Deep Blue Sea
[ ] George of the Jungle
[ ] Canadian Bacon
[ ] How High
[ ] The Jacket
[ ] My little pony 1986
Total: 1,5

[ ] Road to perdition
[ ] Jesus Christ Superstar
[ ] Rent
[x] Mulan
[ ] Mulan 2
[x] Lion king
[ ] Lion King 2
[x] Legally blonde
[x] Legally blonde 2
[ ] Pink Panther(1963)
Total: 4

Summa: 49 st filmer. Jag har ett liv!!

15/2

Dagen idag:

Jag vaknade och kände mig inte speciellt kry. Lite klilig i halsen och frusen. Hoppas det inte blir något långvarigt. Gick på skolan och fixade det sista med artiklarna. Sen hade jag handledning. Det gick bra som vanligt. Nu ska jag bara börja skriva ihop resultatet. Och eftersom jag inte känner någon press på mig än så går det väldigt segt. Men bara jag börjar så går det nog kvickare än man tror.

Så i stället för att börja skriva resultat så har jag sett måndagens prinsar och prinsessor som älsklingen spelat in. Dessutom så hade han spelat in före födseln. Hur snällt som helst av honom. puss puss

Resten av dagen hade jag täkt plocka i ordning all tvätt som hänget i hela lägenheten (eftersom aldrig båda maskiner i tvättstugan funkar) och packa upp det sista. Samt laga mat och ha scouter.

Dagen igår:

Ja, alla hjärtans dag. Eftersom jag varit singel 22 av 24 upplevda allahjärtansdagar så hade jag inte engagerat mig så mycket. Sen så anser jag att man ska värna om varandra lika mycket på årets alla dagar. Hade iaf köpt en tycker om dig -strut
Åre chokladfabrik. Himmelsk choklad tillverkar de där. Själv fick jag två cd-skivor ♥♥♥♥ Jag fick också ett kort från darling K.

Åh, fjällsemester är livet.

Ärligt talat, jag ville inte åka hem från Mullfjället. Det var så underbart där uppe. Det enda som saknades var världens finaste PV. Älskar honom så det värker i hjärteroten. Det var så lugnt och skönt. Inga krav. Inget plugg. Inget internet (jag fastanar ju här direkt när jag är hemma). Ingen disk att diska. Bara mat att värma. Helt tyst. Ren luft. Underbar natur. Sjukt vackert. Åka skidor när man vill. Slappa när man vill. Läsa Arn när man vill.


farmor

Min farmor har en märklig förmåga att liksom känna när det är dags för att sätta in lite på kontot. Det slår aldrig fel.

Tusen tack älskade farmor!

mullfjället

Lördag:
tidig frukost, startkablar, bogsering, dålig radio, skoter, mysa uppe fjället, mycket trevligt.

Söndag:
Slalom med asdåligt glid, hemska sträckor med stakning, Bent, Fogdö, Järbyn, Pärson, se störtlopp, längdåkning, mer skoter, helt slut i kroppen, lektion i skidors omvårdnad.

Måndag:
Minus 20, bil till Trondheim och värmen, Nidarosdomen, Egons restaurang, Piggebot, tullavgifter, premiärköra skoter.

Tisdag:
Minus 20, längdåkning, iskallt, idioti, 10 % glid, 90% fäste, köra skoter, åka bil till Östersund, chokladfabriken, Lundhagsfabriken, Ullfrottéfabriken, missa tåget med en timme, Östersund C i tre timmar, tåg hem vid halv nio, hämtad av darling.

9/2

I går var det lite kafferep med E o L. Mycket gott slank ner i magen. Vi pratade också om hur avslutningen ska bli. En hel del idéer kläcktes.
I dag ska jag däremot plugga lite. Hjälpa A-S lite. Hoppas hon hjälper mig lite. Sen måste jag packa klart. Och så kommer O med vovve framåt lunch.

I morgonbitti/tidigare än tidigast ---> Åre/Duved/
Mullfjällsstationen


what to do?

De där jäkla tjuvarna!! 
Hade verkligen behövt mina termosar till helgen. Tänk om alla i världen tänkte lite mer som så här: "så som jag vill behandlad ska jag också behandla andra". Men de kanske tänkte så, de kanske också vill bestulna.


irri

ÅH! Jag blir så fruktansvärt irriterad! Jävla Nero. Programhelvetet säger "bränningen är utförd felfritt" My ass att den är, alla skivorna är förhelvete blanka!!  Inte ett endaste litet brännarspår i skivan!! Sånt här irriterar mig. ÅH!!!!!!!!!!!!!!!!

Orkade bara granska en artikel till. Är helt tom i skallen efter ca 5 artiklar. 

Och förresten, är det bara jag, men är det inte lite obehagligt när okända människor dyker upp i trapphuset och vill sälja konst? Och jag får så dåligt samvete när jag känner så och framförallt när jag inte är intresserad.


snart så

Håller på med artikelgranskningen och idag har jag verkligen inte legat på latsidan. Nu återstår bara två tre artiklar sen är alla mina sjutton granskade. Är lagom stel i nacke och skuldror efter fem timmar vid köksbordet. Men jag ska se till så att alla är granskade innan kvällen.

Och kanske kanske att jag blir av med lägenheten första april. Det vore ju helt lovely. Håll tummarna!

åre??

Just nu ser det inte bättre ut än jag åker till Mullfjällsstugan, Åre till helgen! Med släkt och annat löst folk. Vilket tillfälle. Tre dagar i skidspåren. Dessutom ser det ut som att O kommer och hälsar på fredag-lördag.

nollebanketten

Gårdagens bankett var verkligen jättetrevlig. Som sagt, den bästa sen vi själva var nollor. I dag mår jag som jag förtjänar. Inte så hemskt bakis. Resorb innan sänggåendet är den bästa medicinen mot bakfylla. Rödvinsfläckarna har jag också bekämpat med min Vinfläcksborttagningsspray och sidentvål. Och det verkar som att de banne mig har gett med sig!


3/3

I kväll är det nollebankett.
Jag o E ska gå.
Stackars Ann-So är sjuk
och ska tillråga på allt flytta just denna helg.
Det är liksom sista nollebanketten.
Borde ju innebära den sjätte i ordningen i så fall.
herregurra.
Det är så man får lite perspektiv på tillvaron.
Hur länge man har pluggat.
Och att man faktiskt klarat det så här långt.
Snart tre år sedan jag flyttade hit.
Hade aldrig satt min fot i denna stad tidigare.
Inte kände jag någon heller.
 Vilken skillnad det är nu liksom.
Massor av fina vänner
och stan känns mer eller mindre som hemma.
Dessutom skönt att lärt känna folk
utanför studentlivet
via scouter o yogan
framförallt.

Nu måste jag käka och epilera benen. AJAJAJAJAJ!! men ska man vara fin så får man lida pin

artikelgranskningsavbrott

snott av E

1. Vilken svordom använder du mest?
fan & helvete

2. Äger du en iPod?
jo

3. Vilken tid är din väckarklocka inställd på?

07.30

4. Hur många resväskor äger du?

beror på vad som räknas som resväska.

5. Använder du flip-floppar?

nej

6. Var köper du dina matvaror ifrån?
ica

7. Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden?

helst så tar jag bilden.

8. Vilken var den senaste filmen du såg?

timmarna


9. Du får ledigt idag. Umgås du helst med en hel barnfamilj eller med en kompis?

kompisen

10.Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?

beror ju på summan. lägenhet, bil och prylar.

11. Har någon någonsin kallat dig lat?
jag själv. och säkerligen mamma.

12. Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare?
nej, piller löser ingenting

13. Vilken CD ligger i din CDspelare just nu?
avslappningsskiva

14. Vilken är världens bästa artist just nu?

gwen stefani,  eller moneybrother, eller....


15. Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan och i så fall VAD?
nej

16. När var senast någon stötte på dig?

vet inte.

17. Vad åt du till middag senast?

zuccinigryta med pasta hos annso

18 Använder du huvtröjor?

ibland

19. Kan du vissla?

nope, väldigt dålig på det.

20. Vem var den senaste som ringde dig?

Magnus

21. Vilken är din favorit attraktion på ett nöjesfält?

Berg och Dalbanan

22. Tror du folk pratar bakom ryggen om dig?

säkert


23. Vilket riktnummer befinner du dig i?

060


24. Tittade du på tecknat när du var liten?
självklart. fast bäst var astrids filmatiseringar

25. Hur långt är det till ditt närmaste köpcentrum?

20-30 min.

26. Hur många syskon har du?
ett, martin

27. Är du blyg inför det motsatta könet?
haha, jag är blyg inför alla.

28. Vilken film kan du alla replikerna till?
ingen

29. Äger du några popband t-shirts?
nej


30. När flög du senast?

när jag åkte till Oslo, våren 05

31. Hur många stolar står kring ditt köksbord?
fire

32. Läser du för skojs skull?

absolut

33. Pratar du några andra språk?

det skulle väl vara engelska

34. Diskar du din egen disk?
ja, ingen butler här inte. tyvärr...

35. Har du gråtit offentligt?

ja

36. Har du en stationär dator eller en laptop?

malte är en stationär en

37. Försöker du alltid lära dig nya saker?
inte alltid.  bara när jag vill


38. Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar?
nejnejnejNEJ

39. Tycker du att killen borde bjuda på första dejten?

nej

40. Kan du kasta macka?

ja, alla somrar i skärgården sätter sina spår


41. Har du någonsin varit på Jamaica?

nej

42. Vad har du med dig in på bion?

godis och dricka (vatten)

43. Vem var din favoritlärare och varför?
Binge, Stefan och Irené.

44. Har du dejtat någon av en annan religion?
nej

45. Vad har du för väder?

snö & gått & kallt

46. Har du en blogg?

är inte det tydligt

47. Vilket är ditt favoritämne på gymnasiet?

idrott

48. Gillar du att flyga?

det funkar


49. Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner?

han ska vara snäll, äkta och respektfull.

50. När sov du senast på golvet?
nån gång förra året.

51. Vilken är din favorit drink?

cosmopolitan

52. Gillar du din boende-situation?

ja, men det kan och ska bli bättre!


53. Vilken är din mammas hemstad?

Vikingstad

54. Din pappas hemstad?

Vikingstad

55. Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera?

8-10 h

56. Är dina dagar fullbokade och stressiga?

fullbokade iaf

57. Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna?
nej


58. Vilken är din favoritfrukt?

clementiner, kiwi, äpple

60. Hur gammal blir du nästa födelsedag?

25

61.Är du petig när det kommer till stavning och grammatik?

ibland

62. Tror du på liv på andra planeter?

vet inte

63. Vem var den sista personen som gjorde dig arg?

haha, jag tycker jag ofta är arg, men jag är nog mer arg på situationer. Kanske det var Martin som var personen.

64. Tror du att Gud är man eller kvinna?

inget

65. Vad var det senaste du åt?

mjölk och flingor

66. Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta?

det beror inte på könet

67. Hur valde dina föräldrar ditt namn?

Pappa bestämde och så fick det bli

68. Gillar du senap?

usch och fy

69. Vad säger du till dig själv när allt känns svårt?

du fixar det här Malin. Det kommer något gott ur allt

70. Skulle du någonsin hoppa fallskärm?

ja,

71. Vilken karaktär från en film påminner mest om dig själv?
inte film,  men serie, Monica i vänner och Nasse i NallePuh

72. Har du någonsin köpt något från eBay, vad var det senaste i så fall?
nej

73. Tycker du om att krama folk?

oh ja!

72. Äger du en digitalkamera?
ja, en dålig en

73. Vilka kändisar har du blivit jämförd med?

inte nån

74. Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det?

ja


75. Vilka böcker, om några har fått dig att gråta?

har förträngt vilka

77. Vad är du allergisk mot?

inget

78. Får du dåligt samvete efter du ätit kött?

hehe, nej

79. Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat?

de hade inte pratat om namn innan jag kom ut, säger de iaf

80. Vad ska du göra när du skrivit svaret på detta?
äta en macka och börja läsa en till artikel.


100

Nu har man då skrapat ihop hela etthundra stycken högskolepoäng. G på tentan. Lovely!