26 november.

Hipp hipp hurra för farfar som fyller år idag!

Min dag har bestått av följande:
- jobb
- slipa
- spackla lite till
- täcka golven med papp
- diska
- ta bort allt från köket
- kör
- handla
- sätta upp ljusslingan på balkongen
- rengöra tvättmaskinen

så nu är jag riktigt slut. länge sen. förhoppningsvis sömn hela natten. i helgen blir det måla o tapetsera av. ska bli så jäkla skönt. när allt är klart. 


Rödtotten, jag gillar Edward bättre, my kind of man.

på återseende

Helgen spenderades i Sundsvall. Fina gamla Sundsvall. Som jag är klar med dig. Vilket är skönt att konstatera. Men ack så trevligt att hälsa på. 

På fredagen blev det hämtmat från Tandoori House. Bästa indiska maten. Sen såg jag o A-S Twilight. Och jag blev biten rejält. Trodde inte det, men fan vad min fjortis fick komma fram. Var helt speedad, kunde knappt somna. 

Så på lördagsmorgen hade jag inget annat val än att klicka hem alla böckerna från Adlibris. Senare på kvällen var det dags för att återigen besöka Kåren. En liten sitting i Mimer. Väldigt trevligt. Till och med det hemliga sällskapet i frack dök upp.

På söndagen blev det bakishäng på Biteline. Och på kvällen bio, New Moon. Var i sjunde himlen. Helt galet. 

Kan konstatera att helgen var till belåtenhet. 



18 november.

Jag vet att det är dumt att klaga på något som jag inte själv kan göra någonting åt, men nu får det banne mig vara slutregnat! Jag har aldrig upplevt en så här grå och regnig höst. Jag o E konstaterad att solen tittade fram för första gången på FYRA veckor idag. Det är galet länge! Det är numera standard för mig att klä på mig regnkläder när jag ska till jobbet. Tur att jag köpte nya skalkläder på Island!
I går bjöds det t.o.m. på Smörgåstårta på jobbet "till alla som kämpar på i höstrusket". Iofs har det varit en tung höst vårdmässigt också, men ändå.

15 november.

Finaste Marias födelsedag. Som jag kan sakna henne och dagarna i Oslo somliga dar.

Jobb, jobb, jobb. Gör inget annat. Ska bli skönt att börja med treskift till jul så schemat blir lite luftigare.

Hur som haver. I dag har far och bror varit här på lite fixvisit. Det har dragits ny silikon i badrummet och spacklats i hall och kök. Så nu ska jag tvätta väggar och tak i hall och kök, sen så kan jag och E börja måla! Det blir en vit kulör, nyansen heter t.o.m vit. Längtar som tusan tills det blir klart. Och jag ska vara en tidsoptimist. Det är luftigt i november och december. Det finns mycket tid att fylla. Man kan ju alltid försöka att peppa sig själv.

Sen när allt är målat och jag har sparat lite pengar så ska jag och E lägga golv i kök och hall. Mermoleum Click blir det. I grått och svart. Rutigt. Kommer bli så jäkla läckert. Och som grädde på moset så har E o A ett antal rullar med en ruskigt snygg äkta 70-talstapet i vinyl som troligen ska upp på ena väggen i köket.

Längtar som sagt.

4 november.

Renoveringen i sitt förstadium. Och alla dessa val. Vitt vill jag ha i hall och kök. Men vilken vit? Älva? Snö? Äggskal? Tofu? Och vilken slags färg ska det vara? Vilken blankhet? Och ska jag måla garderobsdörrarna i snickerifärg eller väggfärg? Taket, glöm inte taket, det ska också målas! Oh my!

Och så golvet på det. Parkett? Ek? Ask? Bambu? Eller ska jag ha linoleumplattor? Och i vilka färger då?
Alla dessa val.