18 juli.

Så var den här. Usch och fy. Men tack och lov för regnet och molnen som hägrat i går och i dag. Sol i all ära, men jag ialla fall mår bra av omväxling. Och vädermässigt sett så har min semester endast innehållit 4 mulna/regniga dagar. Den har ju varit kalas på upplevelseplanet med så klart. 

I dag har jag ägnat mig åt min lägenhet. Städat på djupet, med Citek och allt. Och så har jag sommarvallat skidorna, bättre sent än aldrig. De har blängt surt på mig varje gång jag varit upp på vinden, men nu är det slut på det!

I kväll blir det träning. Ska köra ett spinning, lite variation för min ömma tå-led. Den måste vila. Och jag blir besviken på den när den sätter sig på tvären. Har ju ett mål i år med löpträningen: Lidingö Tjejlopp. 


17 juli.

Näst sista semesterdagen. Känns vemodigt. Vill ha mer semesterdagar, 25 per år är definitivt för lite. 

Semestern tillbringades först hemma. Sen åkte jag till Mullingstorp, assisterade på en Steg 1:a. Underbart fantastisk vecka. Lärde mig så mycket om mig själv. Som alltid på Mullingstorp. Det var verkligen rätt att åka dit. Så nu har jag skrivit upp mig på att assistera två kurser nästa år. Vill ha mer!

Sista veckan har innehållit dop, Ålandsresa och skönt häng hemma.

30 juni.

Vinhäng med Rödtotten. Hade så himla kul! Gamla godingar på spotify, en kamera, våghals/intim/jag har aldrig, singstar och givetvis rosé en masse.

Bjuder på lite bilder