Lidingö Tjejlopp

Efter en höst med förskylningar hit och dit som gett mindre bra träning i skogen så var det iaf dags att utföra Lidingö Tjejlopp. Åkte dit med målet att ta mig runt på 1.40, om jag ens skulle springa. Men jag drog till med 1.10.25! Känner mig så nöjd =) Dessvärre var det väl inte så bra att jag kände smärta i hjärtat den sista kilometern, och det enda jag kunde tänka på var hjärtsäcksinflammation (om det ens är ett symtom...). Så den som lever får se hur mitt tillstånd utlöper.

Nu är hälften avklarat, och kusin C har bokat in sig på Tjejvasan, tjoho!

25 september

I tisdags trodde jag det var torsdag och idag tror jag att det är tisdag. tiden går inte som jag vill, och jag hinner fasiken inte med. och så är det en hektisk helg. oh my. nu ska jag susa i väg till jobbet.

Och idag är det löning!! Min finaste lön hittils i livet.


22 september.

I dag tappade jag min telefon när jag cyklade, upptäckte det först efter 10 min (inte så uppmärksam...). Panik fick jag. Cyklade hem och smsbomba mamma och pappa, via mitt bredband (thank god för deras smstjänst!), som fick söka upp var den var. Engagera även darling K via msn också, eftersom det tog sån tid (säkert fem minuter) för m&p och svara. Men så var det en liten tjej som hade hittat den och tagit med hem. Så jag kunde cykla dit och hämta den =) LYCKA! Nu måste jag fixa en hittelön till henne. Jag tänkte att biopresentkort kunde vara bra. Tänk vad bra med ärliga barn och vuxna med för den delen.

test



Din personlighetstyp:

Kraftfulla, originella och känsliga. Slutför vad de påbörjat. Extremt god människokännedom. Lyhörda för andras känslor. Strävar efter att leva upp till sina värderingar, som tenderar att vara omfattande och väl genomtänkta. Respekterade för sin starka vilja att göra rätt. Oftare individualister än ledare eller underordnade andra.

Karriärer som skulle kunna passa dig:

Personalvetare, juristassistenter, lärare, läkare, tandläkare, kiropraktorer, psykologer, skribenter, musiker, artister, fotografer, förskole- och dagispersonal, studievägledare, bibliotekarier, marknadsförare, forskare, socialarbetare.












http://se.41q.com/


21 september.

Att göra idag:

- plugga
- diska
- jogga
- laga mat

Att försöka låta bli:

- se klart säsong 7 av Vänner
- läsa bok som inte är pluggbok
- sitta framför datorn


och grattis mamma, återigen, på din fölsedag. Iloveyou.

Det här kanske är nått jag kommer ångra i morgon, och låt så vara. Mamma läser tydligen min blogg ändå. Mer än vad jag visste, men jag ska inte redigera för mycket för det.

Jag är så trött på ensamheten. Jag vet, jag har gjort slut på alla mina förhållanden utan mitt första,då det faktiskt var han som var fucking jävla otrogen. Men iaf, jag längtar så efter att hitta någon att dela mitt liv med. Kanske inte nödvändigtvis bo tillsammans med, men att dela mina dagar/tankar/känslor mer. Få vara mig med. Få ge kärlek och ta emot kärlek. Jag vill bara få känna och ta emot kärlek. Villkorslöst. Få vara Malin. Och det är helt ok.
Närhet. Någon som håller om mig. Någon som tar på mig. Någon som vill vara med mig. I evigheters evighet.

Ja, så känns det. Den skriker, kroppen, huden. Vill, vill, vill, törstar. Allt gör mig ledsen. Det gör ont (egoistiskt sett) att se alla par, samtidigt gör det ju mig glad, hey, kärlek finns!

Blivit lite för mycket öl, både igår och idag. Men trevligt. Och så är det ju så, alkohol tar fram de där känslorna som man inte visar annars.


Melissa Horn - Som jag hade dig förut
http://www.youtube.com/watch?v=dIR0avJ8vnE

16 september.

Det är mycket kurser och utbildningar nu. Förutom hälsocoachutbildningen så är det utbildningar till vanliga jobbet. I dag har jag varit på en kurs om schemaprogrammet, andra och sista dagen är på torsdag. Sen är jag grundutbildad på den fronten. ha. På hälsocoahutb. så fick vi ju själva ge oss små läxor för att minska stress i vardagen. Jag hade att jag skulle ställa upp skorna i skohyllan, hänga upp jackan och ha varje sak på sin plats. Det har faktiskt funkat förvånansvärt bra. Varje dag till och med. Och det är verkligen hur skönt som helst, det är ordning från början och det kostar inte mycket mer tid. Synd bara att jag inte kan vara lika "produktiv" med det vanliga plugget. Jag skyller allt på Mons Kallentoft. Är helt inne i hans bok nu. Kan inte sluta.

Hann också med en liten tur på stan på väg hem idag. Jag köpte en snygg kudde till soffan, Uppsala heter den, grön och jättefin, piffar upp =) och så köpte jag äntligen vadd så jag kan producera lite grytlappar. Borde syssla lite mer med hantverk typ. det är ju roligt.


Fridens liljor

14 september.

Bra dag idag.

Bra dag igår.

I går vaknade jag pigg! Noll känsla av sjukdom. Hur bra är inte det? Jobba sjuk och febrig två dagar och vips så blir du frisk. Mirakel. Så igår var jag hos J och mumsade paj och snackade. Och så lånade jag Mons Kallentofts Midvinterblod. Hur kul är det inte att läsa om Linköping?! Jag får ju hemlängtan. Tur att boken är bra också.

I dag så vaknade jag också pigg. Varför vaknar jag aldrig pigg en måndagsmorgon? Så idag har jag städat, tvättat, dumpat saker i förrådet, hämtat saker i förrådet och, håll i hatten, pluggat! jag är så stolt. SÅ skönt att komma igång. Jag har haft ångest för att jag aldrig tar mig tid. Men idag har jag pluggat och pluggat. Ska göra klart det kapitlet jag håller på med, sen så har jag bara två kapitel kvar att gå igenom. Sen är det repetition som gäller.


12 september.

I dag gick jag hem tidigare från jobbet. Det vore lögn att säga att jag är frisk. Skit också. Nu ska jag kurera mig hela helgen. För på måndag ska jag jobba igen. Finns inte tid att vara sjuk.

Tänkte faktiskt att jag skulle se på TV i kväll. Hör och häpna. Jag har sett på tv max 60 min sen jag kom hem från semestern. Däremot har jag avverkat Vänner säsong 6 och en film. Men ingen TV. Så vad är nu utbudet ikväll...?
Klockan 19: Dr Phil, Ensam mamma söker, Potkodmiljonären, Kulturnyheterna. Inget av intresse.
Klockan 20: Doobidoo, Sing A Long, En på miljonen, Meningen med livet. Kanske Sing A Long...
Klockan 21: Sahara, Aktuellt, Fiskedrag, The Island, Söderläge Inget av intresse



Helt värdelöst. Blir att leta upp en film i hyllan iaf. Eller läsa en bok. Eller Fokus.

Varför är inte kvinnor glada över andra kvinnos framgångar? Varför håller inte kvinnor varandra om ryggen, stöttar varandra, pushar varandra, håller ihop helt enkelt?

just nu.




Markus Krunegård - jag är en vampyr

8 september.

Note to self:
Det finns bra dagar, idag var en sådan. Det gick bra på jobbet, jag sprang 8,3 km och jag har haft bra energi hela dagen.

11 september.

Idag är det inte bara årsdagen av terrordåden i usa... nej minsann, för i dag är det på dagen ett år sedan jag började jobba på nuvarande jobbet. helt sjukt vad tiden springer iväg och hur mycket som kan hända på ett år, när man ligger i.

dessvärre är jag halvkrasslig. känner mig inte i form, tjock i halsen och frossa och varm. inte bra. så idag blir det tidigt i säng. detta är inte bra någonstans, allra minst för löpträningen och jobbet.... gah

fikade iaf med s på fågelsången... så trevligt och mumsigt.

7 september.

I går  var jag och FF och gjorde AUM-meditation i sthlm. Så skönt och befriande. Det är ansvar om något. Ansvar för sitt innersta och sina känslor, låta dem komma till uttryck i en miljö där ingen kan skadas av dem. Bara tillåtande. Skönt skönt skönt. Sen gick vi och åt en trerätters på restaurang. Mysigt så det förslår. Sen hem till hemma.

I dag ska jag pyssla hemma, och försöka ta mig ut och springa också.

Men nu ska jag proväta mitt dinkelbröd...

6 september kl.00.28

Jag dricker glögg
Med balkong dörren öppen inatt
Jag är så trött på alla mail och koder
Jag vill ha dig här på riktigt inatt
Och suga liv ur din halspulsåder
Ja för en doft av sommarens sista dagar
När vinden blåser in ifrån England


----------------------------------------------------------------------------


Den vackraste stunden i livet var den när du kom
och allt var förbjudet
och allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om
för det ekar i huvet'
och det blod som jag trodde var stilla det fick du att rinna,
den uppgivna röst som jag nyttjat så illa fick du att försvinna



4 september.

Tillbaka i verkligheten. Varit på de första tre dagarna på hälsocoachutbildningen.
Det känns bra. Det kommer bli ett bra år. Långt i från Mullingstorp, men närmare att ta till i vardagen, i mitt jobb.

En sak jag ska träna på till nästa träff är att göra en sak i taget för att minska min stress. Låta den saken ha sin tid. Och att var sak har sin plats, men det tror jag kommer falla sig ganska naturligt när jag börjar göra en sak i taget. Jag höll på att göra bort mig totalt redan när jag klev över tröskeln till lägenheten. haha

fridens liljor