29 augusti.

Skohylla -check
Köksklocka -check
Brickställ upp på väggen -check

Skönt att kunna checka av sådana saker. Få det avklarat. Har ju en hel del saker i den klassen. Nästa är att komma i väg till det stora möbelvaruhuset och handla tavellister till köket. Och kanske en taklampa till vardagsrummet. Men det blir nästa månad.

Nu är det snart dags för Islandsresan. Min sista semestervecka för i år är här. Känns lite vemodigt. Men men. jag har ju ett par ljusglimtar i höstmörkret. Linköping två helger. Luleå en helg. Malmö en helg. Så det kommer inte gå någon nöd på mig.


Och så grattis, stort grattis till darling K och lilla A som fyller år idag.

22 augusti.

Bara att ta ny tag. Back in the game. Jävla karlar. Är så förbannad att hälften vore nog. Piss och skit och helvete. Skrika skrika skrika. Ut ut ut. Ut ska den. All ilska som är som lava som bränner i magen. Skönt att be någon dra åt helvete. Gå ur något med hedern i behåll.

2 augusti.

Försöker frikoppla hjärnan. Stänga av den och känna efter istället. Istället för att tänka. Och jag är så fruktansvärt rädd. Rädd för att blotta mig. Visa upp insidan. Den känsliga insidan. Så skör. För det gör så ont. Ont när det brister. När det skiter sig. Jag vill skydda mig till varje pris. Och jag vill så gärna känna. Också.