28 augusti.

I dag har jag varit på min andra akupunkturbehandling. Började gå dit på grund av mitt icke optimala immunförsvar. I alla fall. Läkaren diagostiserar genom att främst inspektera tungan. Vid första tillfället konstaterade han att jag hade blodbrist (sant) och lite energi (sant). Han diagnostiserar först, sen får jag berätta varför jag sökt upp honom. Så jag fick nålar i kroppen och en burk med svarta örtpiller. Och ta mig tusan, redan andra dagen kände jag mig bättre. Jag har ju det senaste 1½ året gjort nässköljning varje morgon då jag vaknat helt täppt i näsan. Inte gjort det den senaste veckan, och har heller inte behövt göra det. Jag känner mig också mycket piggare i kropp och sinne än jag gjorde tidigare. Och så idag har jag då varit på min andra behandling. Man brukar göra en serie på 4-5 stycken.Känns i alla fall helt otroligt bra. 

26 augusti.

Länge sen jag uppdaterade. Känns som det är nått hela tiden. Något jag måste göra. Något som ska fixas och donas med. Nu är det bara 1 ½ vecka kvar på jobbet. Sen blir det lite semester och sen nytt jobb. Hoppas jag får schemat idag som lovat. Det är lite lite lite irriterande att inte ha någon aning om hur jag jobbar efter 13 september. Inte ens om helgen är fri eller inte.

För övrigt så trivs jag väldigt bra i nya lägenheten som nu äntligen är i ordning. Minus ommålning, men det får bli efter Island och jobbinskolning och så.

18 augusti.

Denna veckan har jag bytt till mig kvällar alla dagar. För jag är så less. Det är så skönt med sovmorgon. Det är så skönt o jobba kväll.

På torsdag ska jag till en akupunktör, en kinesisk läkare. Jag hoppas han kan hjälpa mig med alla mina förskylningar och halsproblem. Ska också börja med kokosfettsreningen som finaste R rekommenderat. Nu hoppas jag på friskhet!

14 augusti.

Förskyld. Utmattad. Troligen är det så. Det blev lite mycket känslor förra veckan. Flytt. Begravning. Bröllop. 
Många frågor som kommer upp till ytan. Om döden. Om evig kärlek. Om tvåsamhet. I över 40 60 år. Om ensamhet. Om framtid. Om barn. Om hopp. Om sorg. Om glädje. Om tro.  Ensam. Tillsammans. Tillsammans men ändå ensam. Om livet. Vad är meningen med livet? 
Alla stora världsliga frågor visar sig i dagsljuset och drar igång en känslomässig berg- och dalbana i kroppen, i hjärtat. Och det måste ut. 


----------------------

Tack för kommentarer. I love that dress. And I love my new hair. Och min rödtott, jag vet inte om jag vågar se talet igen, haha, jag har fan black outs från det! 

helg fylld av kärlek.

Var hem till Östergötland i helgen. 
Begravning, träffa släkt, premiärdopp x 2, kräftor, bröllop, fest, återseende av vänner, premiärtalande och KÄRLEK!








6 juli.

I morgon bär det av till Östergötland. För en helg i total kärlek. Det blir begravning på fredagen och bröllop på lördagen. Så, ja, i mina ögon är det kärlek till 110%. 

3 augusti.

Nyinflyttad. På andra sidan stan. Den lite blåsigare sidan. Den lite plattare sidan. Börjar få ordning på alla saker. Lite saker att köpa på ikea också. Hur har Norrlands befolkning klarat sig med ett ikea fram tills nått år sen? Och hur klarar de sig med två nu? Hur är det att bo 20, 30, 60 mil från ikea? Vad har man för möbler då hemma? Jag bara undrar. Jag har aldrig bott mer än 15 minuters bilfärd från ikea. Så jag har lite svårt att föreställa mig.
I allafall. Detta behövs från ikea:
Hyllsystem med trådbackar till garderoben.
Galgar
Bokyhylla (min expedit ligger numera på vinden, såg helt malplacerad ut i lägenheten... )
Ska bli skönt när det är ordnat, så det kan bli ordning på riktigt i lägenheten.

Nu ska jag jobba natt. En lugn natt.

Fridens liljor