31 juli.

Så var jag skuldsatt upp över öronen. Men ändå rik. Rik på lägenhet och frihet. Nu är nycklarna hos den rätte ägaren och i morgon går lasset. Är ta mig sjutton nervös!

30 juli.

Ah, nu är det ta mig tusan nära. Och jag är inte direkt färdigpackad. Men det närmar sig. Gjorde säkert 4 kartonger idag. I högklackat. Och jag börjar lära mig, att gå i klackarna. Vill ju vara fin, och framförallt kunna gå fint, på bröllopet. Thihi, nästa helg är det! Det är skönt att familjen stannar till söndag, så flyttstädningen kan ske i helgen också. Det är ju så sweet o bli av med den på en gång.  

Och snart är det Island också. Har redan börjat fundera på packning. Måste fixa justa ridbraxor o ridvantar. Det är liksom rumpan o händerna man vill skona mest. Tur att O är van vid alla mina tusen frågor inför resor....

Övrigt nonsens: I går löptränade jag för första gången sen Lidingö 2008, det gick över förväntan. Tjejvasan 2010 blir under 3 h!

dagens låt.

Nobody's lonley tonight med Moneybrother

 

It's getting late and they want us to leave

You know by the way they stare

And girl just a word from you

And we'll be right out of here


And yeah you're right, I can't keep my hands from you

Tonight, I know that you don't want me to


You could tell by the way that we talk


We both know how this will end

It's true it won't really be love

And yeah girl, we'll both pretend


And yeah you're right, I can't keep my hands from you

Tonight, I know that you don't want me to


It just seems that nobody's alone tonight

Nobody's lonely but me

Everybody' asleep in somebody's arms

C'mon and put yours around me


And girl you're completely right, I can't keep my hands from you

Tonight, I know that you don't want me to

  

 

 

 








 


21 juli.

Sitter och avverkar nattpass ett av två.
Filat lite förberedelser. Blir nog bra.
Annars har jag lyssnat på Sommar i P1 idag, mitt sätt att vila inför natten. Jag lyssnade på Kristian Luuk, Hanna Hellquist, Nour El-Refai och Katerina Janouch. Kan rekommendera dem allihop.

18 juli.

Det här med att packa. Packa ner sitt liv i kartonger. Det ger en del tankeställare. På ett sätt har jag varit duktig på att rensa ut lite varje gång jag flyttat. På ett sätt inte. I går gick jag igenom lådan "brev och vykort". Jag blev smått förvånad över alla brev och kort jag sparat. Födelsedagskort, julkort, examenskort, brev från vänner och brev från exen. Det slängdes en hel del ska jag säga. Sen gick jag igenom pärmen "räkningar". huga. Slängde halva pärmen. Och likadant med pärmen "telefoni, viktiga papper och viktiga kvitton". Innehållet halverades. Alla kvitton på varor där garantin gått ut. Alla dessa tusen ändringar på telefonabonnemanget/ena jag gjort. Det är så bra med autogiro, "min sida" hos teleleverantören och elektroniska lönespecifikationer och räkningar. Minska pappershögen hemma och slösa mindre på skogen. 
En annan sak jag kommit fram till är att när man som jag vill ha riktiga böcker och riktiga cd, alltså inget digitalt som sparas på en hårddisk, då får man mycket att packa. Det kanske är det enda jag har gemensamt med min morfar, förutom att han råkar vara just min morfar. 

Sundsvall 3-5 juli.

Åh, var ju i staden mellan bergen och myste 3-5 juli. På fredagen var det mys hemma på gräddhyllan. På lördagen gjorde vi stan (som resten av västernorrland eftersom det var gatufest). Gjorde en del fynd! L anslöt för en fika och helt plötsligt stod S o M inne på waynes. Hur trevligt som helst. På kvällen var det dags för det obligatoriska besöket på Tandoori House. A-S försökte sig på att få mig till 7 Kryddor, men nja... Sen öl i Kårhustältet.
Söndagen bestod mest av Guitar Hero. Sinnessjukt kul!

              
         



13 juli.

I helgen var det då äntligen dags. AnnaPannas möhippa. Riktigt kul. Först fick hon vara Rambo på stan och försöka få de torra Linköpingsborna att ställa upp på bild för endast 5 kr. Tyvärr så stod regnet som spön i backen, vilket inte lättade upp stadsbornas humör. Så vi gick och körde ett thaiboxningspass. Vaderna är fortfarade ömma! Sen hem till brudens syster för middag och tjejsnack och förfest. Sen limo in till stan och Harrys och där tar min version slut. 

Annars så försöker jag packa och förbereda flytten. Adressändra, fixa med försäkrningar, boka lastbil och så vidare. Vill bara att det ska vara 1 augusti nu! Och sen 8 augusti, och sen 8 september och sen 14 september. Tur jag har lite morötter iaf. Annars blir livet ganska tröttsamt. 

Träningen går rikigt bra, vilket är hur skönt och bra som helst. Allt för att komma i den gula klänningen. Haha. 

8 juli - halvårsrapport

Sedan nyår har följande hänt i mitt liv.

- avslutat ett chefsjobb
- haft värsta bästa semestern i norrland o östergötland
- avklarat tjejklassikern
- gått på klassåterträff
- blivit av med operaoskulden
- blivit diplomerad hälsocoach
- haft mer sex än under hela 2008
- jobbat i norge som sjuksköterksa
- träffat min norska familj
- köpt en lägenhet
- blivit erbjuden och tackat ja till ett nytt jobb

Inte så konstigt att jag går runt och sjunger på "this is the year" av Marit Bergman