30 september.

I helgen blir det Linköping. Med Skåningen och Guddottern. Spännande. Hoppas Linkan visar upp sig från sin bästa sida. Spana in stan. Visa mitt gamla liv. Min uppväxt. Var jag har mina rötter. Och träffa mormor. Finaste mormor som fyller 89 år på lördag. 89 år. Så gammal och skör. 

29 september.

I dag ska jag göra följande innan jobbet:

- plocka undan alla utspridda saker
- diska
- gå och handla för att sen laga mat
- börja packa lite kanske
- tvätta


24 september.

Tycker om att ha A i stan. Att bara kunna ringa, kunna komma över, dricka te och se på vänner. Like old days. 
Bra att Västernorrlands Läns Landsting suger. Bra för mig. 

För övrigt så har jag börjat om på ruta ett. Med självkänslan. Det är en färskvara. Vilket hos mig surnat rejält. Bäst före datum 2008-01-01. 





21 september.

Nu är höstens resor köpta.
Linköping, Luleå och Malmö.
Det blir bra det. 



Hellre ensam än femte hjulet.

.

17 september.

Har en av de där dagarna. Då energin är dränerad. Borta väck. Gråten sitter i halsen mest hela tiden. Och då och då kommer tårarna rinnandes nedför kinderna. Det värsta är att den här dagen har pågått i ett par veckor nu. Och minsta motgång gör mig arg och ledsen. Och bara att diska är ett mastodontprojekt. Åh. Tur att jag har lite vin och choklad att trösta mig med.

13 september.

Nattjobb. Så osexigt. På alla sätt och vis. Jag har en princip, aldrig tvätta håret innan nattjobb. Alltså samma dag som jag ska jobba natt. För det är efter att jag jobbat natt, dagen jag vakar av, det är då det är så himla skönt att tvätta håret. Och då blir konsekvensen att jag ser ut som jag har doppat skallen i rapsolja.

------------

Har en hang-up på det här med närhet. På många sätt och vis blir jag bortskrämd från relationer, av att se andra dåliga relationer. Samtidigt som många bra och sunda relationer lockar, bjuder in, väcker en önskan.
Kroppen sörjer för närhet. Vill ha närhet. Skallen vill det mindre. Klarar mig. Är nöjd som det är. Den psykiska delen kan ersättas/ersätts av alla vackra vänner. Så fysisk närhet.

Nog om det.


12 september.

Off to work. Jag har lagt kommunens sämsta schema denna period. Hur kunde jag? Vad tänkte jag på?

Har spenderat helgen med guddottern på armen. Mest hela tiden. Väldigt mysigt. Men kan jag tänka mig ett liv med barn 24/7? Svårt. 



10 september.

Det stör mig att jag tappat mitt isländska strength-halsband. Det var kärlek vid första ögonkastet. Och så har det bara försvunnit. Från att ha suttit kring halsen till att vara puts väck. Sorgligt. 

Så fort en störig sak försvinner från mitt liv så ersätts den genast av något annat. När blir det störningsfritt för fröken? 

Och det är så mycket jag borde ta tag i. Har gjort två mind maps idag. Om mig och min höst. Vad som ska fokuseras på. Det känns bra i alla fall. Lite struktur. Anledningen till varför jag trivs som anställd. Jag vet mitt schema. Jag stämplar in och stämplar ut. Anledningen till varför jag ville ha eget boende. Ingen kan kicka ut mig härifrån, förutom Kronofogden och så jäklans illa ska det väl i alla fall inte bli. 

------------------------------------------

Sen tänker jag. Och känner. Och jag är så arg. Arg på honom. Och jag förstår inte varför. För jag tycker ju egentligen att det var precis rätt sak som hände. Bara det att borde varit jag som tog upp ämnet. För jag känner samma sak igen, som jag kände första gången jag blev dumpad. Det är exakt samma känslor som jag har nu som hade med C, M, och M. Samma förödmjukade känsla. Förnedrande. Dumpande. Det är därför jag vill dumpa. Och en annan sak som slagit mig. Han påminde mycket om C. Jag var tillbaka med C. Det var C's armar. C's kropp. Inte hans. Inte konstigt att allt blir fel. Jag återupplevde. Och njöt. Njöt för första och sista gången med C. Lustigt det där med känslor. Och spännande. Hur jag projicerar. Hur jag speglar. Förställer. 
Ska skaffa mig en Lelo. Så snart löner anländer. Bra mycket pålitligare. Ställer alltid upp. Och drömma om C, eller nån annan.

7 september.

Island. Island är en helt underbar ö. Karg. Jordnära. Enkel. Exotisk. Öppen. Underbar. Vill resa dit oftare. Oftare. Se mer. 

Men nu dröjer det ett tag. Mer eller mindre utblottad. Och det är 18 dagar kvar till lön. Och jag ska börja med akupunkturen igen. Jag har inte varit förkyld på ett år, men så för tre veckor sen slog det till igen, och är fortfarande lite hostig. Acetylcystein är bra. Men akupunktur är bättre.