idre 23-30 december

Strax efter Örebro, där jag förövrigt strålat samman med resten av la familia, började fläkten i Ådin att strejka. Och det dröjde inte länge förrän den var död. Kaputt. Resan till Idre tedde sig därför kall. Mor och jag svepte in oss i varsin frottéhandduk, som höll kylan på lite längre avstånd.

När vi så anlände till stugan, där första tredjedelen av resesällskapet redan var på plats,  var den utkyld, givetvis.  Det var bara att dra på sig hellyhansenbyxorna i väntan på att sista tredjedelen av sällskapet skulle infinna sig. Efter den första kvällen behövde vi aldrig mer frysa. 13 personer i en stuga , gjord för 13 pers visserligen, skapar mycket värme. Så snabbt stängde vi av termostatrarna.

Förövrigt så var det en väldigt skön vecka. Inga krav, inga måsten. Bara åka skidor, givetvis åt alla håll, äta god mat, umgås, spela spel, bowla, grilla coh bara slappa. Och vädret låg mellan -4 och +2 grader.

Hemresen gick åter i köldens och dimmans tecken eftersom fläkten fortfarande var död.


Kommentarer
Postat av: Älo

Det lät skönt! Här i Stockholm var det grått värre men idag kom det lite snö som faktiskt låg kvar på marken i ett par timmar! Men nu är det blött igen... Jobbar den 12:e men bara till 15.00 så jag drar nog direkt till dig! Kommer alla Ska bli så kul att träffa alla igen!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback