bebisdröm

Det händer ganska ofta nu för tiden att jag drömmer om små nyfödda bebisar. Iaf två gånger har jag fött själv. Båda gångerna var bebisarna onormalt små samt helt  ledlösa men ändå fulla med liv.
I natt däremot drömde jag att det var min bror som var den nyfödda.
Många drömmar handlar också om barn som inte är spädbarn, och då är det oftast barn från  uppväxten eller barnen i Norge. Som i natt, samtidigt som jag höll min bror i famnen så sprang jag efter Maria i rulltrapporna i badlandskapet.

Vad är det med alla dessa bebis/barndrömmar?

A-S säger att det handlar om att det är någon stor förändring pågång.

Enligt
drömlexikon så betyder det detta:
Drömmar om barn betyder att du kommer att ha framgång i livet. Ser du ett barn födas, ska du snart bli gift och få ett trivsamt hem. Om du drömmer att du ser ett barn dö väntar dig svåra motgångar. Om du drömmer om många barn som leker med varandra, kan du bereda dig på goda nyheter, välstånd och stor lycka senare i livet.

och om födelse sägs detta:
När en kvinna drömmer att hon föder barn utan att hon dessförinnan har varit havande betyder det att hon kommer att lyckas med det hon gett sig in i.

och om förlossning:
Drömmer en kvinna att hon har ett svårt förlossningsarbete och att barnet är dödfött betyder det att hon kommer att misslyckas med det mesta i livet. Men om barnet lever kommer hon att lyckas bara hon lägger manken till.

Det  kan ju bara tydas positivt! Även om allt känns åt fanders nu och då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback