sjätte mailet, 14/6-04

Hej!

Det var ett bra tag sen sist.


2-5 juni

Kvar i Bled, cykeltur en dag. Resten var vi på äventyrsresa, jag o Ola och en amerikan, en canadensare och en australiensare. Hur kul som helst. Åkte minibuss runt i Triglav nationalpark och kolla in tuffa vattenfall och annat fint. Var och gjorde rafting ena dagen. Skitkul, men kunde gärna varit mer fart. Den femte var vi tillbaka i Ljubljana och tog nattåget till Innsbruck.

Sveriges nationaldag

Kom fram till Innsbruck kl 7 på morgonen. Letade upp Camillas studenthem. Regning dag och trött dag så vi gjorde mest ingenting, sov och gick ut och käka middag på kvällen. Kul att träffa Camilla efter en herrans många år!

7 juni

Vandrade med Camilla uppe i Alperna. Vi skulle åkt linbana, men den linbanan vi tänkt o ta var på renovering, så vi gick bara lite allmänt bland fjällkorna.

På kvällen var det middag, som avslutades på café sacher. Det är inte var dag man fikar för en hundring….

8 juni

Gick till slottet, i 35 graders värme. Det blir ju som gryta, Innsbruck…

Slottet höll på att renoveras det med, men man fick ju gå runt att kolla iaf. Besökte Ikea och svenskshopen. Köpte Marabou. Sista middagen här sen på kvällen.

9 juni

Jag låg i parken o läste bok medan Ola gick på stan och letade tyrolerhatt och lederhosen. Tåg i stans värme till München och sen nattåg till Köpenhamn. Det var 25 grader i kupen, och fem människor, som alla ville sova. Men man kunde  inte somna i den där värmen.. sov ca 2-3 timmar den natten.

10 juni

Tåg mot Helsingør och sen färjan över sundet. Tåg direkt hem till Linköping.

Så nu är det dags för att åka ut på runda två. Denna gång blir det bara två veckor, och det blir Österrike och Schweiz.

Ha de gött allesammen!
Stor kram från Malin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback